Ryhmämatkat

Kanssamme viet ryhmäsi kätevästi ja edullisesti Pietariin – ja kun varaatte matkan ryhmämyyntipalvelumme kautta, ette tarvitse viisumia. Ryhmämatkan järjestäjänä säästät aikaa ja pääsette siis matkaan nopeallakin aikataululla! 

Aktivoi ryhmäsi jo laivalla

Ryhmämatkan ohjelma kannattaa aloittaa jo laivalle saavuttaessa. Esimerkiksi ryhmänne voi järjestää heti matkan aluksi seminaarin tai kokouksen kokouskannella, siirtyä tämän jälkeen nauttimaan herkullisesta illallisesta sekä laivan kansainvälisestä show’sta. Seuraavana päivänä ryhmänne voi lähteä tutustumaan kohdekaupungin tarjontaan.  

Varaa matka ryhmällesi jo tänään

Autamme teitä järjestämään toiveitanne vastaavan ryhmämatkan. Tee ryhmävaraus (yli 9 henkilöä, aikuisia tai 6–17-vuotiaita lapsia) ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse 09 6187 2050 tai sähköpostitse ryhmat@stpeterline.com

Muissa varausasioissa (matkassa alle 9 henkilöä) voit asioida suoraan myyntipalvelumme kanssa.

Unohtumaton Pietari - ryhmille

Yksin Pietarissa riittää paljon nähtävää ja koettavaa. Ohessa on muutamia esimerkkejä suosituista ryhmämatkoista Pietariin:

  • Kulttuurimatkat – historiallisen miljoonakaupungin museo-, baletti- ja teatteritarjonta on kerrassaan huikea. 

  • Kirjallisuusmatkat – moni rakastettu teos sijoittuu Pietariin, seuratkaa suosikkikirjailijanne jalanjälkiä paikan päällä!

  • Eri ammattiryhmien matkat – messu- ja näyttelymatkat auttavat pitämään ammattitaitoa yllä sekä luomaan uusia tärkeitä kontakteja Venäjän markkinoilla.

  • Palkintomatkat – Pietarissa kaikki on mahdollista, palkitse huipputiimisi unohtumattomalla seikkailulla hyödyntäen Pietarin monipuolista tarjontaa. 

  • Tsaarien perintö – tsaarien rakennukset ja puutarhat tarjoavat paljon nähtävää sekä keskusteltavaa. 

  • Nuoriso- ja urheilumatkat – kansainvälinen Pietari lyhyen risteilymatkan päässä on miljoonakaupunki, josta voi oppia paljon. Urheilutarjonta on monipuolista, tuo ryhmäsi kokemaan esimerkiksi aito KHL tai Mestareiden liiga -otteluelämys!

Tiesithän, että Päivä Pietarissa -risteilyn lisäksi tarjoamme myös 1 ja 3 yön hotellipakettivaihtoehtoja?

Ryhmämyynti

Puh. +358 (0)9 6187 2050

Ma-Pe klo 9.00-17.00

ryhmat@stpeterline.com