Päivä Pietarissa ilman viisumia

Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin Moby SPL:n Princess Anastasialla kuljettaa matkailijat vaivattomasti naapurimme kukoistavaan miljoonakaupunkiin.

Astu laivaan ja nauti merellisestä illasta hyvän ruoan ja näyttävän laivashow'n parissa. Aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin. Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle , mistä käsin voit vierailla haluamissasi kohteissa. Palaa illaksi laivalle ja aamulla heräät taas Helsingissä.

Viisumivapaa risteily on hyvä vaihtoehto, kun haaveilet aktiivisesta kaupunkilomasta!

Tietoa paketista

 • Lähtö klo 18.00 (pe, la) / 19.00 (ke,to), päivä 1

  Yöpyminen Moby SPL:n laivalla valitsemassasi hytissä

 • Saapuminen Pietariin klo 09.00, päivä 2

  Herää virkeänä Pietarissa. Siirry shuttle-bussikuljetuksella Pietarin keskustaan ja takaisin laivalle. Vietä vaivaton päivä Pietarissa.

 • Lähtö Pietarista klo 18.00 (su) / 19.00 (to,pe,la), päivä 2

  Yöpyminen Moby SPL:n laivalla, matkatavarasi odottavat hytissäsi

 • Saapuminen Helsinkiin klo 7.00(ma) / 8.00 (pe, la, su), päivä 3

Tee näköisesi matka...

 • Valitse mieleisesi hytti - Princess Anastasialla on useita hyttityyppejä valittavana aina tilavista 26 neliön Sviiteistä tilankäytöltään tehokkaisiin B-luokan hytteihin.
 • Tee ateriavaraus jo etukäteen niin säästät aikaa ja rahaa. Huom! Osaan hyteistä sisältyy aamiainen.
 • Alle 72 tunnin laivalla tehtäviin Pietarin matkoihin et tarvitse viisumia, kun olet varannut Moby SPL:n laivamatkat ja shuttle-bussikuljetuksen Pietarissa. Shuttle-bussikuljetus on kätevä tapa siirtyä Pietarin nähtävyyksien ja ostosmahdollisuuksien pariin!

Aika kuluu kuin siivillä Itämerellä risteilevillä Moby SPL:n laivalla! Kansainvälinen tunnelma, elämykselliset show’t ja monipuolinen ravintolatarjonta auttavat unohtamaan arjen kiireet. Meiltä saat mukaasi myös varmasti mieleiset tuliaiset

Valitse mieleisesi matka – viisumivapauden ansiosta pääset toteuttamaan risteilyhaaveesi vaikka heti. Laivamme Princess Anastasia on palveluksessasi!

Princess Anastasia liikennöi Helsinki–Pietari-väliä. Risteilyjen lisäksi tarjoamme viisumivapaita hotellipaketteja Pietariin. Tutustu myös kiertoajeluihimme!

Lisäpalveluilla teet matkastasi juuri omanlaisesi seikkailun:

Maksulliset lisäpalvelut

 • Princess Anastasian laivan ravintolat tarjoavat runsaasti kokemuksia hyvästä ruuasta nauttivalle. Ateriat sopivat hyvin skandinaaviseen makuun tottuneelle, mutta jokaisessa ravintolassa on tarjolla myös venäläisiä herkkuja. Meriaamiainen on runsas - juuri sellainen, jonka voimalla jaksaa pitkälle päivään. Varaamalla aterian etukäteen säästät aikaa ja rahaa.

 • Lastenhoitajapalvelut tarjoavat vanhemmille mahdollisuuden esimerkiksi illastaa hetken rauhassa. Lastenhoitajapalveluja voi tiedustella laivalla info-tiskiltä.

 • Rentoudu saunassa ja allasosastolla. Nämä palvelut löydät Princess Anastasialta kannelta 2.

 • Oletko elokuvien ystävä? Tutustu kannella 8 sijaitsevan elokuvateatterimme leffatarjontaan.

 • Haluatko vaihtaa hyttiä? Hyttiluokan korotus onnistuu laivan infotiskillä - jos vain toivomiasi hyttejä on vielä vapaana.

Retket Pietarissa

St. Peter Line järjestää matkustajilleen erilaisia retkiä Pietarissa. Katso esimerkiksi:

Yksilölliset retket Pietarissa

Yksilölliset retket järjestetään pienemmälle osallistujamäärälle erikseen tilattuna. Lisätietoja ja varaukset laivalta.

Saat enemmän päivästäsi Pietarissa irti etukäteissuunnitelmalla. Tällä miljoonakaupungilla on niin paljon tarjottavaa!

Pietari-kuulumisia suomeksi voit lukea täältä. Tuoreimmat menovinkit englanniksi voi lukea myös Visit Petersburg -sivustolta.

Tarkista ennen matkaa, että sinulla on tarvittavat matkustusdokumentit. Pietarissa hyväksytään laajasti yleisimmät luottokortit. Lisäksi suosittelemme vaihtamaan ruplia jo ennen lähtöä. Muista olla ajoissa satamassa lähtöselvityksessä!

Päiväristeilyt
alk