M/S Princess Anastasialla neljään Itämeren kaupunkiin!

Näe Tallinna, Tukholma ja Pietari!

Nouse M/S Princess Anastasian kyytiin ja lähde tutustumaan lähinaapurimaidemme pääkaupunkeihin.

M/S Princess Anastasian reitti kattaa yhteydet Helsingin ja Tallinnan, Tallinnan ja Tukholman sekä Helsingin ja Pietarin välillä vieraillen kerran viikossa sekä Tallinnan että Tukholman satamissa. Lähdöt Helsingin ja Pietarin välillä ovat kaksi kertaa viikossa.

M/S Princess Anastasian neljä kaupunkia kattava risteily on ainutlaatuinen mahdollisuus siirtyä arjesta rentouttaville aalloille ja katsastaa kolmen suurkaupungin tarjonta - ja laivasta tulee hetkeksi sinun oma olohuoneesi.

M/S Princess Anastasia vie sinut lähialueidemme pääkaupunkeihin. Käy maissa suosikkikohteissasi ja palaa laivalle nauttimaan monipuolisesta iltaohjelmista.

M/S Princess Anastasialla on helppo viihtyä - syö hyvin, nauti monipuolisesta ilta-ohjelmista, kuntoile, hyödynnä laivan kylpylän kauneushoitopalveluja.. Olet takaisin Helsingissä ennen kuin huomaatkaan!

M/S Princess Anastasian palvelut

Tässä poimintoja muutamista M/S Princess Anastasian palveluista:

Beauty Zone KIVACH kannella 2

Hemmottele itseäsi rentouttavalla hieronnalla tai hyödynnä ammattilaisten kauneudenhoitopalveluja. Valittavanasi on mani- ja pedikyyrejä sekä eri ihotyypeille sopivia kasvohoitoja.

Sauna- ja allasosasto sekä kuntosali kannella 2

M/S Princess Anastasian saunaosastolla on miehille ja naisille omat saunat, lisäksi osastolla on kaksi poreallasta, uima-allas sekä vilvoittelupaikkanakin toimiva baari.
 
Muita Anastasian palveluita


Tutustu näihin ennen matkaa

Tukholma - Helsinki, B2V-hytti
alk 67 € / hytti