Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Captain's Clubiin keräät henkilökohtaisia pisteitä matkoistasi, ja pisteet puolestaan vastaavat euroja. Yksi bonuspiste=1 euro. Kun olet kerännyt pisteitä tarpeeksi, voit käyttää korttia maksamiseen sekä korottaa korttisi hopeaan tai kultaiseen.

Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksemme Captain's Clubiin saat käyttöösi myös  Hae korttia täällä.

Captain's Club-kortti tulee esittää lähtöselvitykessä pisteiden keräämiseksi

Kortti on henkilökohtainen. Väärinkäytön seurauksena kerätyt pisteet mitätöidään.

Happy Hourin tai muiden erikoistarjousten aikana haltija ei voi käyttää korttia ansaitakseen pisteitä tai käyttääkseen sitä maksamiseen.

Etu ei kata ryhmävarauksia, tilausmatkoja, välitystoimintoja ja hintaedulla kotisivuillamme tarjottuja matkoja.

Henkilö tietoja kerätään, kun asiakas rekisteröityy kanta-asiakkaaksi Captain's Clubiin tai muiden verkkopalveluiden käyttäjäksi, tai kun tämä osallistuu kilpailuihin, arvontoihin tai muihin markkinointitoimiin tai tilaa esimerkiksi uutiskirjettä. Henkilötietoja voidaan kerätä myös, mikäli asiakas ottaa yhteyttä varustamoon palautteen, reklamaation tai kysymyksen muodossa. Käytämme näitä henkilötietoja muun muassa pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme pyydettyjä palveluja ja asiakassuhteiden ylläpitoon.

Keräämme palvelustamme riippuen muun muassa seuraavia henkilötietoja: asiakkaan nimi ja muut tunnistetiedot, yhteystiedot, käyttäjätunnus sekä maksutiedot.

Varustamo ei luovuta henkilötietoja ilman asiakkaan suostumusta kolmansille osapuolille, ellei Suomen henkilötietolainsäädännöstä, muusta lainsäädännöstä tai määräyksestä muuta johdu. Varustamo ei luovuta tietoja konserniyhtiöilleen henkilötietolainsäädännön sallimalla tavalla sekä käyttää yhteistyökumppaneita tietojen käsittelemiseen puolestaan.

Varustamo pyrkii siihen, että sen rekisteröimät tiedot ovat oikeita ja ajantaisisia. Täydennämme, korjaamme sekä poistamme asiakkaan pyynnöstä tai oma-aloitteisesti rekisteröityjä epätäydellisiä tai virheellisiä henkilötietoja.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käyttöä suoramarkkinointitarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Kirjalliset pyynnät näitä asioita koskien voi lähettää rekisteriselosteessa mainittuihin osoitteisiin. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myö päivittää omia tietoojaan ja suoramarkkinointiasetuksiaan kirjautumalla omaan profiiliinsa sivustollamme.

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com