Ilman viisumia Pietariin!

Viisumivapaus

St. Peter Line tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutustumaan Pohjoisen Venetsiaksikin tunnettuun Pietariin helposti ja vaivattomasti. Voit toteuttaa matkasi päiväristeilynä tai hotellipakettina M/S Princess Anastasialla. Se, että matkaan voi lähteä ilman viisumia säästää aikaa ja rahaa. Matkakuumeen yllättäessä voit lähteä kanssamme matkaan vaikka saman tien!

St. Peter Linen viisumivapaus koskee matkoja, joissa paluu tapahtuu 72 tunnin sisällä saapumisesta Pietariin. Lisäksi edellytyksenä on, että:

  • Matkustaja on varannut St. Peter Linen risteilyn tai meno–paluu-laivamatkat sekä shuttle-bussilipun

  • Mikäli matkustaja yöpyy yhden tai kolme yötä Pietarissa, on hänellä oltava meno–paluu-laivamatkan ja shuttle-bussilipun lisäksi hotelli-/hostellivaraus. Ilmoita majoitusliikkeen tiedot ja toimita kopio varausvahvistuksesta St. Peter Linelle ennen matkalle lähtöä (myynti@stpeterline.com tai yhtiön lähtöselvitykseen). Matkustajalle ei myönnetä pääsyä rajan yli Pietarissa, jos tällä ei ole esittää virallista majoitusdokumenttia.

Kaikilla ajoneuvojen kuljettajilla on oltava Venäjän viisumi. 

Schengen-alueen viisumia tarvitsevien matkustajien viisumin on oltava monikertaviisumi Pietarin risteily- ja hotellimatkoilla. Kertaviisumi kelpaa vain yhteen suuntaan. 

Hotellipakettimatkat
alk 186 € / hlö